Om KRIK

Hva er KRIK?

Kristen Idrettskontakt (KRIK) for studenter i Trondheimsområdet.

Mål

KRIK ønsker å formidle en totalpakke av et positivt kristent fellesskap, gode opplevelser og ekte verdier. Vi ønsker å være en positiv kulturformidler av livsglede, idrettsglede og trosglede.

KRIKs formålsparagraf:
“Kristen Idrettskontakt ønsker å bevare, inspirere og vinne idrettsfolk til kristent liv både i idrettslag og menighet”.

“Vet dere ikke at de som er med i et løp på idrettsbanen, de løper alle sammen, men bare èn vinner seiersprisen? Løp da slik at dere vinner den. En idrettsmann må fornekte seg alt. Han gjør det for å vinne en krans som visner, vi for å vinne en krans som aldri visner (1.Kor 9, 24-25).”

Beskrivelse

Student-KRIK Trondheim er et sted der du kan komme akkurat som du er og bidra med akkurat det du vil, til et miljø basert på idrettsglede, trosglede og livsglede. Hver ukedag har du mulighet til å være med på treninger, delt opp i ulike idretter – noe for alle. På tirsdager er det sosialt etter trening, med kveldsmat og gøy heng.

Ellers arrangerer vi diverse turer og happenings gjennom året, blant annet Multitur, Strandatur, Spring Swing og julefest.

Student-KRIK Trondheim er kjent for et godt og engasjerende miljø, og du er veldig velkommen! Håper vi sees!

“For det er i Ham vi lever, beveger oss og er til”, Apg. 17, 28

%d bloggers like this: