Nyhetsbrev uke 6

På tirsdag ble Tempe kirke fylt opp av masse folk som ville få med seg hva tidligere fotballspiller Rune Bratseth hadde å dele om sine erfaringer som kristen profil i fotballen. Denne uken blir det også mulighet til ta turen til Tempe. Det blir skredkurs fra kl. 18:00 før en god gjeng fra Acta i Stavanger kommer på besøk på Sosialen kl. 20:00.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Informasjon:
1) Tirsdag kl. 18:00 er det skredkurs i Tempe kirke. Kurset er åpent for alle og gratis, og anbefales spesielt for de som presterte å melde seg på Stranda-turen. Mer informasjon finnes her: https://www.facebook.com/events/1894524280822879/.
2) Etter skredkurset blir det KRIK Sosial kl. 20:00. Denne uka har vi besøk av ACTA Bibelskole og Lovsangsskolen, som vil lede en kort lovsangsstund og fortelle om hva Gud har gjort i deres liv. Det gleder vi oss veldig til! I tillegg blir det kveldsmat og sosialt. Del(ta) gjerne: https://www.facebook.com/events/1196337703797831/.
3) SKT ser for tiden på muligheten for å lage et medlemsblad. Et slikt blad vil i så fall bli gitt ut noen få ganger i løpet av et år og inneholde informasjon om undergrupper, hva som skjer m.m. Ta kontakt med SKT (f.eks. melding på facebook-siden eller noen i styret) om dette høres litt interessant ut å være med å bidra til 🙂

Ukens treninger

Mandag:
  • Innebandy kl. 19:30-21:00 på Trondheim Katedralskole (“Katta”). Trener er Karina Hope.
Tirsdag:
  • Frisbee kl. 18:00-19:30 på Eberg. Trener er Jenny Kvamme Høvik.
  • Fotball inne kl. 18:00-19:30 ved befalskole på Trondheim international school. Trener er Audun Grøtta Giske.
  • Volleyball kl. 18:00-19:30 på Katta. Trener er Martine Tronstad.
Onsdag:
  • Fotball ute kl. 21:00-22:30 på Lerkendal kunstgress. Trener er Daniel Gulbrandsen.
Torsdag:
  • Volleyball kl. 19:00-21:00 på Katta. Trener er Torstein Leine Pedersen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s