Nyhetsbrev uke 5

Skulle du ønske det fantes en arena der det er enkelt å få med flere på turen du vil gå på, middagen du skal lage, sykkelturen som er for kjedelig å ta alene eller filmen du ikke tørr å se uten andre? En arena du kunne fått hjelp til å spise opp kakerestenestyreturv17 dine, brenne opp vedkubbene du enda ikke har kjøpt eller teste det nye (brett)spillet ditt? En arena der du kan få deg mer eller mindre spontane KRIKere du kjenner mer eller mindre? En arena der terskelen for å bli (kjent) med noen du ikke kjenner er så lav at du ikke finner den? Da oppfordres du til å bruke Spontan-KRIK-siden på Facebook: https://www.facebook.com/groups/185836991598627/?fref=ts.
NB! Ingen formelle krav til spontanitet kreves for å bli med. Det er også veldig åpent for å ta initiativ til aktiviteter noen dager frem i tid 🙂

Informasjon:
1) På tirsdag kommer tidligere fotballspiller Rune Bratseth på kirkekaffe i Tempe kirke kl. 20:00. Han vil snakke om tro, fotballiv og mye mer! Det blir selvsagt servert kaffe & kaker, så kom med tom mage – for her er nok til alle! Inviter venner og bekjente, dette er et lavterskel-arrangement, så en trenger ikke å ha vært verken på KRIK eller i kirka for å komme denne dagen. https://www.facebook.com/events/222022404873494/
2) 23.-26.02 arrangerer SKT tur til Stranda! Påmeldingen til turen åpner kl. 20:00 førstkommende torsdag (02.02). Turen pleier å være veldig populær så det anbefales å tørrtrene på påmelding frem til torsdag og sitte klar når den åpner. Mer informasjon om turen og selve påmeldingen kommer på facebook: https://www.facebook.com/events/1793391610935460/.
3) Skredkurset omtalt i forrige nyhetsbrev er utsatt en uke til tirsdag 7. februar. Kurset er åpent for alle og gratis, og anbefales spesielt for de som ønsker å være med på Stranda-tur. Mer informasjon finnes her: https://www.facebook.com/events/1894524280822879/.
4) SKT ser for tiden på muligheten for å lage et medlemsblad. Et slikt blad vil i så fall bli gitt ut noen få ganger i løpet av et år og inneholde informasjon om undergrupper, hva som skjer m.m. Ta kontakt med SKT (f.eks. melding på facebook-siden eller noen i styret) om dette høres litt interessant ut å være med å bidra til 🙂

Ukens treninger

Mandag:
  • Innebandy kl. 19:30-21:00 på Trondheim Katedralskole (“Katta”). Trener er Miriam Hansen.
Tirsdag:
  • Frisbee kl. 18:00-19:30 på Eberg. Trener er Hanne Margethe Hildrum.
  • Fotball inne kl. 18:00-19:30 ved befalskole på Trondheim international school. Trener er Trine-Lise Hafsmo.
  • Volleyball kl. 18:00-19:30 på Katta. Trener er Andreas Malmgård.
Onsdag:
  • Fotball ute kl. 21:00-22:30 på Lerkendal kunstgress. Trener er Anders Berrum.
Torsdag:
  • Volleyball kl. 19:00-21:00 på Katta. Trener er Morten Lie.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s