Nyhetsbrev uke 4

På tirsdag var kjelleren på Tempe helt full av både de profesjonelle basardeltakerne med mye erfaring bak årene og de som spiller på ren flaks, og alt mellom. Pågangen var så stor at en bonusrunde måtte til for å sørge for at alle kunne få spille til inntekt for CHRISC sitt Fahari-prosjekt. Årene går og premiene med dem med basar på Sosialen. Denne tirsdagen blir mulighet til å være sosial (uten basar) på samme sted til samme tid.
basar_chrisc
Informasjon:
1) Lørdag 28. januar kl. 11 er det klart for et av vinterens vakreste, gøyeste og mest spennende eventyr – CHRISC-cup 2017! CHRISC-cupen er allsidig og for alle! Det konkurreres i fotball, volleyball og kanonball, og alle lagene er sikret minst èn kamp i hver aktivitet. Det er påmeldingsfrist torsdag 26.01 kl. 23:59. Mer informasjon om blant annet påmelding finner du her: https://www.facebook.com/events/150225125472057/
2) I forkant av årets Stranda-tur (23.-26.02, påmelding 02.02) arrangerer arrangeres det en skredkurskveld i Tempe kirke tirsdag 31.01. Kurset er åpent for alle og gratis, og anbefales spesielt for de som ønsker å være med på Stranda-tur.
3) SKT ser for tiden på muligheten for å lage et medlemsblad. Et slikt blad vil i så fall bli gitt ut noen få ganger i løpet av et år og inneholde informasjon om undergrupper, hva som skjer m.m. Ta kontakt med SKT (f.eks. melding på facebook-siden eller noen i styret) om dette høres litt interessant ut å være med å bidra til 🙂

Ukens treninger

Mandag:
  • Innebandy kl. 19:30-21:00 på Trondheim Katedralskole (“Katta”). Trener er Karina Hope.
Tirsdag:
  • Frisbee kl. 18:00-19:30 på Eberg. Trener er Espen Berge.
  • Fotball inne kl. 18:00-19:30 ved befalskole på Trondheim international school. Trener er Maria Ulla.
  • Volleyball kl. 18:00-19:30 på Katta. Trener er Steinar Halsne.
Onsdag:
  • Fotball ute kl. 21:00-22:30 på Lerkendal kunstgress. Trener er Asgeir Leine Pedersen.
Torsdag:
  • Volleyball kl. 19:00-21:00 på Katta. Trener er Simen Svagård.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s