Nyhetsbrev uke 3

Et hvitt lag har lagt seg til ro i Trondheim. Nei, ikke Rosenborg, men et lag med snø. For de som ikke kjenner til bruksområdene til snø kan det nevnes noen kjappe stikkord: Aking, snørugby, snøkvinne-/mann, snøengel, snørr, snøballkrig, snøtegninger, snøhilsener og ikke minst snøhula-hula. Et ekstra sett med muligheter er ski, blant annet horisontal, vertikal, diagonal og baklengs skigåing. Bruk kreativitet, nyt det mens det varer og bruk gjerne spontan-KRIK på Facebook til å invitere flere med ut!
innebandy
Informasjon:
1) På tirsdag kl. 20:00 i Tempe kirke arrangerer CHRISC basar. Da er det bare å legge inn legge inn studieårene, droppe Åre-turen og kjøpe årer på første Sosial dette året til inntekt til CHRISC-prosjektet Fahari. Del(ta) gjerne: https://www.facebook.com/events/1792030997729252/.
2) Mange KRIKere setter pris på punktlighet og mest mulig spilletid på treningene. Kom heller noen minutter før enn etter, slik at treningene kan komme i gang når de skal. Selv om det sies bedre sent enn aldri, sies det også bedre på tiden enn sent 🙂

Ukens treninger

Mandag:
  • Innebandy kl. 19:30-21:00 på Trondheim Katedralskole (“Katta”). Trener er Miriam Hansen.
Tirsdag:
  • Frisbee kl. 18:00-19:30 på Eberg. Trener er Trygve Langeland.
  • Fotball inne kl. 18:00-19:30 ved befalskole på Trondheim international school. Trener er Thomas Sundvoll.
  • Volleyball kl. 18:00-19:30 på Katta. Trener er Martine Tronstad.
Onsdag:
  • Fotball ute kl. 21:00-22:30 på Lerkendal kunstgress. Trener er Svenn Joar Frøystad.
Torsdag:
  • Volleyball kl. 19:00-21:00 på Katta. Trener er Simen Svagård.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s