Nyhetsbrev uke 49

Kø er sjeldent så vakkert som køen av studenter av alle slag som på tirsdag ventet på å få komme inn i Nidarosdomen til førjulsgudstjeneste. Alle som kom fikk blant annet oppleve at solistene holdt høyt nivå, musikerne spilte mesterlig, studentprestene delte med glede juleevangeliet og Guds kjærlighet, og koret mAkset julestemningen med nydelig sang. Etterpå kompenserte smilende KRIKere for ikke-neglisjerbare mengder vind og nedbør med kaffe, gløgg, pepperkaker og klementiner.

På tirsdag blir det nok en anledning til å få julestemning med KRIK. Da er det juleavslutning i Tempe kirke. Kom og ønsk dine medKRIKere god jul. Utefotballen har tatt juleferie nå, men resten av treningene holder pulsen oppe et par uker til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAInformasjon
1) På tirsdag kl. 20:00 er det juleavslutning på Sosialen. Det blir julegrøt med mandel, pepperkaker og julemusikk. Har du ikke fått julestemning enda er Tempe kirke stedet å være på tirsdag. Inviter gjerne med deg flere til arrangementet her: https://www.facebook.com/events/1900400246856741/.

Ukens treninger

Mandag:
  • Innebandy kl. 19:30-21:00 på Trondheim Katedralskole (“Katta”). Trener er Elvar Joro.
Tirsdag:
  • Frisbee kl. 18:00-19:30 på Eberg. Trener er Espen Berge.
  • Fotball inne kl. 18:00-19:30 ved befalskole på Trondheim international school. Trener er Thomas Sundvoll.
  • Volleyball kl. 18:00-19:30 på Katta. Trener er Martine Tronstad.
Torsdag:
  • Volleyball kl. 19:00-21:00 på Katta. Trener er Morten Lie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s