Nyhetsbrev uke 47

På fredag hadde 200 KRIKere tatt turen til Trondheim frikirke for å delta på SKTs julefest. Solide mengder deilig mat, velskrevne taler, festlig underholdning, (tørr+våt=)fuktig humor og kakebord av sunnmørsk kaliber er noe av det som sendte mang en KRIKer fornøyd hjem i helgen. Takk til alle som bidro med sitt, og til julefestkomiteen for å tattOLYMPUS DIGITAL CAMERA ansvar for planleggingen av det hele!

Denne uken skal konkurranseinstinktet ikke bare få kjørt seg på treningene, men også på KRIK Sosial. Minner også om at det drastisk nærmer seg tid for den staselige førjulsgudstjenesten i Nidarosdomen. Dette er en dag vi ønsker å fylle Domen, men for å få til det trenger vi at du sprer informasjon (og event) med alle i Trondheim 🙂

Informasjon
1) På tirsdag kl. 20:00 blir det Vinn på minuttet på Sosialen. Har du ikke konkurranseinstinkt før du kommer, vil du finne det i kjelleren på Tempe kirke på tirsdag! Alle som kommer slipper å konkurrere om kveldsmat, for den blir lett tilgjengelig.
2) Tirsdag 29. november kl. 20:00 er det Førjulsgudstjeneste i Nidarosdomen. Advarsel: Du risikerer å få skikkelig god julestemning denne kvelden! Dette er en super anledning til å få med seg folk som ellers ikke er innom KRIK. Sjekk ut facebookarrangementet, trykk “Delta” og del det hemningsløst med kjente og ukjente slik at flest mulig får det med seg: https://www.facebook.com/events/1654885248174648/.

Ukens treninger

Mandag:
  • Innebandy kl. 19:30-21:00 på Trondheim Katedralskole (“Katta”). Trener er Miriam Hansen.
Tirsdag:
  • Frisbee kl. 18:00-19:30 på fotballbane på Eberg. Trener er Jenny Kvamme Høvik.
  • Fotball inne kl. 18:00-19:30 ved befalskole på Trondheim international school. Trener er Sondre Abrahamsen.
  • Volleyball kl. 18:00-19:30 på Katta. Trener er Steinar Halsne.
Onsdag:
  • Fotball kl. 21:00-22:30 på Lerkendal kunstgress. Trener er Anders Berrum.
Torsdag:
  • Volleyball kl. 19:00-21:00 på Katta. Trener er Torstein Leine Pedersen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s