Nyhetsbrev uke 46

Likesom blomster er sikre vårtegn, signaliserer et solid antall barter blant KRIK-guttene at november er godt i gang. Tirsdag fyltes Tempe kirke på KRIK-messe, så denne uken har turgruppa tatt ansvar for å flytte Sosialen ut på båltur. Det nærmer seg også tid for den staselige førjulsgudstjenesten i Nidarosdomen. Dette er en dag vi ønsker å fylle Domen, men for å få til det trenger vi at du sprer informasjon (og event) med alle i Trondheim 🙂
krik-messe
Informasjon
1) På tirsdag kl. 20:00 arrangerer turgruppa båltur til bålplassen overfor Ila-grottene! Her fyres det opp bål, så vi anbefaler å ta med noe godt å tilberede på bålet. Vi stiller med litt pinnebrøddeig og andakt 🙂
Husk å kle deg godt. Det blir kaldt utover kvelden!
Veibeskrivelse: http://bit.ly/1NHpVXQ.
Hvis du ønsker guiding opp til Ila-grottene kan du møte ved Ilen kirke kl. 19:45, så går vi samlet oppover. Det tar ca. 15-20 minutter å gå.

2) Tirsdag 29. november kl. 20:00 er det Førjulsgudstjeneste i Nidarosdomen. Advarsel: Du risikerer å få skikkelig god julestemning denne kvelden! Dette er en super anledning til å få med seg folk som ellers ikke er innom KRIK. Sjekk ut facebookarrangementet og del det  hemningsløst med kjente og ukjente slik at flest mulig får det med seg: https://www.facebook.com/events/1654885248174648/.
3) Alle som er interessert i KRIKs frisbeetreninger anbefales å bli med i facebookgruppa KRIK Ultimate Frisbee Trondheimhttps://www.facebook.com/groups/738296372884562/?fref=ts. Her legges det ut mer informasjon om treningene og andre aktuelle saker fortløpende.

Ukens treninger

Mandag:
  • Innebandy kl. 19:30-21:00 på Trondheim Katedralskole (“Katta”). Trener er Karina Hope.
Tirsdag:
  • Frisbee kl. 18:00-19:30 på fotballbane på Eberg. Trener er Espen Berge.
  • Fotball inne kl. 18:00-19:30 ved befalskole på Trondheim international school. Trener er Maria Ulla.
  • Volleyball kl. 18:00-19:30 på Katta. Trener er Martine Tronstad.
Onsdag:
  • Fotball kl. 21:00-22:30 på Lerkendal kunstgress. Trener er Asgeir Leine Pedersen.
Torsdag:
  • Volleyball kl. 19:00-21:00 på Katta. Trener er Morten Lie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s