Nyhetsbrev uke 43

Kunstgresset på Tempe fikk kjørt seg da 14 lag stilte opp på årets fotballcup. Dagen bød på mye flott fotball, spennende kamper og jevnt over solid innsats. Gratulerer til vinnerlagene, og takk til komiteen, spillere og tilskuere for vellykket cup! 🙂
På tirsdag blir det sang og god stemning når det arrangeres Beat for Beat på Sosialen. Til helga er det KRIK Gi en dag. I denne anledning blir det et bredt utvalg forskjellige arrangementer man kan delta på og samtidig støtte det viktige internasjonale arbeidet til KRIK, CHRISC, på en superenkel måte.

fotballcup2016Informasjon
1) På tirsdag kl. 20:00 i er det Beat for Beat på Sosialen i Tempe kirke. Møt opp med den stemmen du har, eller ikke har. Vi kan love sang, musikk, entusiasme, bonusspørsmål, splitthopp og fredagsnostalgi. NB! Ivar Dyrhaug kommer ikke. Kommer du? Delta her!
2) Til helga er det KRIK – Gi en dag. Det blir en rekke ulike arrangementer i denne anledning, der alle pengene går til CHRISC. Det blir alt fra peiskos til casino, så her er det noe for alle. Bli med å Gi en dag! Oversikt over alle arrangementene finner du her.
3) Tirsdag 29. november blir det førjulsgudstjeneste i Nidarosdomen. Vi satser på å fylle Domen i år også, så sett av datoen allerede nå! Tirsdag 1. november kl 18:30 før sosialen på Tempe blir det prekenverksted før førjulsgudstjenesten. Studentprestene vil gjerne ha innspill i prosessen på å lage prekenen, alle som ønsker å bidra med tanker og meninger er velkommen! Vi vil gjerne ha stemmer fra mange ulike kirkebakgrunner. Vi leser gudstjenestens tekst og diskuterer uformelt hvordan den kan forstås.
4) Har du sett andre ha på seg kule KRIK-klær og lurt på hvor man får tak i slikt, eller kanskje du allerede har litt, men ønsker mer? Send en melding til Eline Malde på 45 45 45 87 om du vil kjøpe (uten frakt) eller prøve KRIK-klær!

Ukens treninger

Mandag:
  • Innebandy kl. 19:30-21:00 på Trondheim Katedralskole (“Katta”). Trener er Miriam Hansen.
Tirsdag:
  • Frisbee kl. 18:00-19:30 på fotballbane på Eberg. Trener er Jenny Kvamme Høvik.
  • Fotball inne kl. 18:00-19:30 ved befalskole på Trondheim international school. Trener er Sondre Abrahamsen.
  • Volleyball kl. 18:00-19:30 på Katta. Trener er Martine Tronstad.
Onsdag:
  • Fotball kl. 21:00-22:30 på Lerkendal kunstgress. Trener er Anders Berrum.
Torsdag:
  • Volleyball kl. 19:00-21:00 på Katta. Trener er Torstein Leine Pedersen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s