Nyhetsbrev uke 42

Et nytt styremedlem er valgt og mange KRIKere har fått tatt i bruk kjente og ukjente swingebevegelser i uken som gikk. Uke 42 blir ikke mindre innholdsrik og byr på treninger, kirkekaffe (og -kake!) med besøk fra RBK, og en ny runde med Tur&Podcast før den avsluttes på verdig vis på søndag med årets fotballcup! Husk å meld på lag innen utgangen av torsdag for fotballcupen 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Informasjon
1) På tirsdag kl. 20:00 i er det kirkekaffe på sosialen og vi får besøk av Mushaga Bakenga som til daglig spiller for Rosenborg ballklubb (trøndersk fotballag, for deg som lurte). Han skal snakke om sine erfaringer som kristen fotballspiller. Dette er perfekt for alle som liker minst én av de følgende elementene: kaffe, kake og fotball. Inviter alle du kjenner og kom. Arrangementet finner du her.
2) Det er tid for ny runde med Tur&Podcast! Turen går på den fantastiske og (verdens?)berømte Ladestien. Ta med hodetelefoner eller ørepropper og hør på podcast med trivelige KRIKere på turen. Møtested er Lade kirke kl. 17:00. Ukens podcast er av Øystein Gjerme fra Salt Bergenskirken 05.06.2016. Podcasten lastes ned på forhånd. Apple: https://itunes.apple.com/no/podcast/salt-bergenskirken/id415169536?l=nb&mt=2&i=370092901. Android: http://feedproxy.google.com/~r/Bergenskirken/~5/S1OJOUjCHlY/20160605_MellomDere_OysteinGjerme_IdentitetITilhor.mp3
3) På søndag er det tid for SKT Fotballcup 2016. Har du allerede et lag, sørg for at det er meldt på! Hvis ikke, få med deg venner, bekjente og ukjente og dann et lag. Påmedlingsfristen er på torsdag! Det er også mulig å bli med om du ikke har et lag fra før. Finn mer informasjon, link til påmelding og delta på Facebook.
4) Har du sett andre ha på seg kule KRIK-klær og lurt på hvor man får tak i slikt, eller kanskje du allerede har litt, men ønsker mer? Send en melding til Eline Malde på 45 45 45 87 om du vil kjøpe (uten frakt) eller prøve KRIK-klær!

Ukens treninger

Mandag:
  • Innebandy kl. 19:30-21:00 på Trondheim Katedralskole (“Katta”). Trener er Karina Hope.
Tirsdag:
  • Frisbee kl. 18:00-19:30 på fotballbane på Eberg. Trener er Hanne Margrethe Hildrum.
  • Fotball inne kl. 18:00-19:30 ved befalskole på Trondheim international school. Trener er Maria Ulla.
  • Volleyball kl. 18:00-19:30 på Katta. Trener er Andreas Malmgård.
Onsdag:
  • Tur&Podcast kl. 17:00-18:30. Se informasjon over for link til podcast. Turledere er Tobias Nilsen og Emil Buxrud.
  • Fotball kl. 21:00-22:30 på Lerkendal kunstgress. Trener er Asgeir Leine Pedersen.
Torsdag:
  • Volleyball kl. 19:00-21:00 på Katta. Trener er Morten Lie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s