Nyhetsbrev uke 41

Synes du bålkosfaktoren i Student-KRIK Trondheim er alt for liten, at Spring Swing på høsten er urimelig, at RBK burde stille i SKT Fotballcup 2016 eller at vinteren er for lang i Trondheim? Som en del av styret i SKT har du mulighet til å påvirke slike saker og mye mer. På tirsdag har alle medlemmer muligheten til å stille selv, og ikke minst, avgi sin stemme. Det blir også god anledning til å være sosial og nyte et godt kveldsmåltid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Båltur til Ila-grottene

OBS! Elever på vidergående skoler i Trondheim rammes denne uken av fenomenet høstferie. Dette rammer også oss, så ukens treninger på Katedralskolen utgår.
Det blir heller ikke innefotball denne uken, da hallen benyttes til swingkurs.

Informasjon
1) På tirsdag kl. 20:00 i Tempe kirke er det styrevalg i SKT. Alle medlemmer har mulighet til å stille og til å stemme. Det serveres også deilig kveldsmat.
2) På fredag kl. 20:00 er det tid for Spring Swing – Fall edition. Alle swingkurs du har tatt (eller ikke tatt) har ledet frem til denne anledning; la gulvet på Håndverkeren swinge i (u)takt med musikken. Tirsdag arrangeres del 2 av KRIKs swingkurs på befalsskolen (Trondheim international school) kl. 18:00-19:30. Sjekk ut Facebook-eventet.
3) Søndag 23.10 er det tid for årets fotballcup. Har du allerede et lag, sørg for at det er meldt på! Hvis ikke, få med deg venner, bekjente og ukjente og dann et lag. Sjekk det ut, finn påmelding og delta her.
4) Har du sett andre ha på seg kule KRIK-klær og lurt på hvor man får tak i slikt, eller kanskje du allerede har litt, men ønsker mer? Send en melding til Eline Malde på 45 45 45 87 om du vil kjøpe (uten frakt) eller prøve KRIK-klær!

Ukens treninger

Høstferie på Katta: Innebandy og volleyball utgår denne uka.
Merk! Frisbeetreningen har flyttet sted.

Tirsdag:
  • Frisbee kl. 18:00-19:30 på fotballbane på Eberg. Trener er Espen Berge.
  • Det blir swingkurs kl. 18:00-19:30 ved befalskole på Trondheim international school. Kursholdere er Ingvild Haneset Nygård og Håkon Seljåsen. Det blir altså ikke fotball.
Onsdag:
  • Fotball på Lerkendal kunstgress kl. 21:00-22:30. Trener er Svenn Joar Frøystad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s